Dagar av vinteraktiviteter för barn

Det är vinter här på norra halvklotet vilket innebär att det är dags för pulka, skridskoåkning, bygga snögubbar, varm choklad och kanske fler inomhusaktiviteter än vanligt.*

Här är 31 idéer för vinteraktiviteter för barn att hålla sig sysselsatta hela månaden – och det inkluderar både utomhusidéer och inomhusidéer. Det är en blandning av snölekar, konstaktiviteter, hantverk, konstruktion och, naturligtvis, en vinterboklista för barn. Det här är bra sätt att hålla sig sysselsatt under vintermånaderna!

*Vi inser att inte alla har den stereotypa vintern med snö och kallt väder. Om du bor någonstans som är 70 grader året runt eller en plats där det äntligen är tillräckligt coolt för att spela utomhus, kanske den här listan inte är lika tillämplig på dig. Kanske välja ett par av idéerna (färgade isskulpturer, kristall snöflingor, lekt snögubbar) och sedan gå över till Kids Arts and Crafts Directory för att skapa din egen aktivitetslista för månaden.

Vad ger en rolig vinteraktivitet?

Innan vi hoppar in på vår lista, låt oss prata om vinteraktiviteter. Även om vintern är en ganska polariserande säsong bland vuxna, är det vanligtvis motsatsen för barn! Barn älskar snön, eftersom det gör för en utomhus lekplats! Så, vad gör för den bästa vinteraktiviteten?Håll dig aktiv
Ett av de bästa kriterierna för en vinteraktivitet är att den är aktiv för att hålla alla varma! Om du har tillräckligt med snö där du bor, kommer barn att älska att bygga ett snöfort, göra en snögubbe eller gå på en vinter scavenger jakt.. Äldre barn kan njuta av att dra syskon i slädar eller dela ut spadar i barnstorlek och låta barn komma till jobbet och rensa snön!

Bunta ihop

Den här verkar uppenbar, men glöm inte att ordentligt bunta ihop och klä för elementen. Detta innebär en tjock jacka, vantar eller handskar, hatt, stövlar och snöbyxor. Detta hjälper till att sträcka ut barnens lektid utanför och se till att det också är roligt!Njuta!
Och slutligen, alla utomhus vinteraktiviteter som är värda att nämna använder snö och is! Dra nytta av säsongens unika egenskaper genom att planera aktiviteter som utnyttjar elementen. Slädturer, skridskoåkning, skidåkning och glöm inte varm choklad när allt är sagt och gjort. Det finns ett talesätt i Sverige att “det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”.

Från den första vintern som jag upplevde här, bevittnade jag detta första hand. Bebisar reser vart du än gör och vädret stoppar ingen. Det finns högt värderade förskolor som garanterar dig att ditt barn aldrig kommer att tas in under sin tid tillsammans och den garantin går längre för att försäkra föräldrar om att även tupplurar kommer att vara ute i sina buggies (vinter, ingår). Denna medvetenhet om elementen påverkar alla aspekter av det dagliga livet, inklusive idén om modern, förenklad, funktionell design som vi förknippar med Sverige.

Jag tycker att dessa Snöbollslyktor representerar denna svensk-livsstil mycket bra och jag är verkligen glad över att vara här idag och dela dessa med dig.