Hur man gör svenska snöbollslyktor

Svensk kultur

Det finns ett talesätt i Sverige att “det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”.

Från den första vintern som jag upplevde här, bevittnade jag detta första hand. Bebisar reser vart du än gör och vädret stoppar ingen. Det finns högt värderade förskolor som garanterar dig att ditt barn aldrig kommer att tas in under sin tid tillsammans och den garantin går längre för att försäkra föräldrar om att även tupplurar kommer att vara ute i sina buggies (vinter, ingår). Denna medvetenhet om elementen påverkar alla aspekter av det dagliga livet, inklusive idén om modern, förenklad, funktionell design som vi förknippar med Sverige. Jag tycker att dessa Snöbollslyktor representerar denna svensk-livsstil mycket bra och jag är verkligen glad över att vara här idag och dela dessa med dig.

Om snön kan packas, är vårt grannskap vanligtvis fläckigt med dessa Snöbollslyktor. Med barn är mitt sinne alltid på sätt att förbättra utomhusaktiviteter och det här är en sådan win-win! Snowball Lanterns är både vackra och ett bra sätt att kombinera lek, sammanföring och funktionalitet; ge barnen ett bra sätt att kanalisera snöenergi till att skapa ett skönhetsarbete för alla att njuta av.

börja bygga upp.

Att bygga en snölykta är mycket enkelt och storleken kommer att vara upp till dig. Fortsätt med oss nedan så visar vi dig hur du kan bygga en också! Lägg till det ena lagret efter det andra och minska försiktigt bredden på varje nivå.

När du lagrar snöbollarna, tänk framåt för att lämna en liten lucka i konstruktionen som en plats att nå in med handen och placera en värmelampa när konstruktionen är klar. När bollarna är på plats och en snöbollspyramid har bildats är föräldravägledning nödvändig för att placera och tända ett ljus. För att använda Snowball Luminary, sträck dig bara in i det lilla gapet med ett teljus, tänd det och njut av ditt vackra arbete. En morgon för ett par veckor sedan samlade vi ihop 3,5-åriga Sadies sommarsandleksaker att använda som formar till isskulpturer.

Vi färgade vatten med Wiltons Gel Icing Colors (även om någon matfärgning skulle fungera) och hällde sedan det färgade vattnet i formarna. Därefter lägger vi formarna i frysen och gick om vår dag. Sent på eftermiddagen var formarna klara. Slutligen, under flickornas tupplur, tog jag bort formarna (lite varmt vatten hjälpte) och gömde dem på hela vår bakgård. När flickorna var uppe, fick jag dem packade och ut gick vi för vår Great Ice Sculpture Scavenger Hunt!